’’Yoga is het beheersen, kalmeren en verstillen
van de bewegingen van de mind’’ 

Yoga & Mindfulness

Yoga en mindfulness zijn enorm krachtige methoden/ levenswijzen om je lichaam en geest tot rust en in balans te brengen. Technieken uit de yoga en mindfulness helpen je stressklachten verminderen en voorkomen. Vanuit de rust en balans die dan ontstaat komt er ruimte voor het verbeteren van je mindset. Ook helpt het je om in het moment en vanuit je hart te leven in plaats van op de automatische piloot en door gedachten en angst gestuurd.

Mijn Yoga aanbod

Je kunt bij mij terecht voor groeps- en privélessen hatha en yin yoga. Tijdens mijn yogalessen wisselen meditatie, ademhalingsoefeningen (breathwork, Pranayama) en yogahoudingen (asana) elkaar af. Na een les voel je, je energiek en ontspannen. Mijn lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s.

Hatha yoga is een krachtige vorm van yoga die draait om het in balans en evenwicht brengen van je lichaam, geest en energie middels yogahoudingen en ademhalings- en meditatie-oefeningen. Iedere houding wordt gemiddeld 3-5 ademhalingen aangehouden.

Yin yoga is een heel rustige, ontspannende vorm van yoga. Er worden voornamelijk zittende en liggende houdingen gedaan welke gemiddeld 3-5 minuten aangehouden worden.

Hatha of Yin Yoga Privéles in Tilburg of online

Wil jij yoga beoefenen op een voor jou vertrouwde plek, 1 op 1 of in een kleine groep en als het jou uitkomt? Boek een heerlijke privé yogales.
Deze les wordt helemaal afgestemd op jouw/ jullie wensen en doelen.
Neem contact met me op voor meer informatie en de tarieven

Yoga groepslessen

Hatha Yoga Yin Yoga

Mijn Mindfulness aanbod

Meer rust in je lichaam en hoofd, meer in het moment zijn, dus minder ratrace, meer positieve gedachten en minder stress, dát is het doel van mindfulness.

Zweverig? Nee hoor. Het is een bewezen effectieve manier om stress en angstklachten te verminderen, depressies te voorkomen en beter om te kunnen gaan met (chronische) pijnklachten. Ook verbetert door mindfulness je aandacht, concentratie, geheugen en slaapkwaliteit.

Wil jij meteen aan de slag of alvast een voorproefje?

Mindfulness minicursus

In een groep van maximaal 6 deelnemers leer je tijdens 4 interactieve, ontspannen en gezellige bijeenkomsten binnen no-time de basisbeginselen van mindfulness. Daarnaast leer je hoe je stresssysteem werkt en hoe je deze tot rust kunt brengen. Na deze cursus weet jij dus hoe je mindfulness, meditatie en ontspanningstechnieken toe kunt passen in je dagelijkse leven en kun jij zelf verder werken aan een meer ontspannen en gelukkiger leven.

Inhoud van de Mindfulness minicursus
Wat is Mindfulness?
Eindeloos piekeren en de ratrace doorbreken.
Hoe werkt je stress-systeem en hoe kun je deze positief beïnvloeden?
Verschillende soorten Mindfulness oefeningen proberen (ademhaling, visualisatie, werken met je gedachten).
Wat werkt het beste voor jou?
Hoe implementeer je deze oefeningen in je dagelijks leven?

Privéles of privé-minicursus Mindfulness in Tilburg of online

Leer mindfulness integreren in je dagelijks leven, op jouw eigen tempo, met oefeningen die bij jou passen.
Wil jij een minicursus doen met vrienden, familie of collega’s? Ook dat is mogelijk!
Neem contact met me op voor meer informatie, tarieven en actuele cursusdata.