Meer over mij

Wie ben je? Waarom sta je waar je nu staat in je leven? Waar wil je naartoe en hoe ga jij daar komen? Mijn enorme nieuwsgierigheid naar de antwoorden op deze vragen (voor mezelf en anderen) vormen de leidraad in mijn leven.

Zelfontplooiing en persoonlijke groei zijn dus mijn passie. Deze passie bracht me in eerste instantie bij de opleiding Geneeskunde (ik ben afgestudeerd als arts) en vervolgens bij de opleiding tot Psychiater. Tijdens die opleiding kreeg ik mijn ‘wake-up call’. Ik had ogenschijnlijk een prachtig leven met een mooie carrière, vrienden, een leuke relatie, hobby’s, een mooi huis enzovoorts maar wist al lange tijd dat veel dingen in dit leven niet bij me pasten. Ik zat gevangen in dat leven waarin ik vaak doodongelukkig en enorm gestresst was. Uiteindelijk had ook ik de burn-out nodig om mijn patronen te doorbreken en het roer om te gooien.

”The shadow is the greatest teacher of how to come to the light”.

Deze moeilijke periode in mijn leven heeft me de weg gewezen naar leven vanuit mijn hart en passie. Hierin was geen plek voor symptoomgericht werken met onpersoonlijke, strakke protocollen en medicatie dus stopte ik met de opleiding tot Psychiater. Ik begon met werken in een psychotherapiepraktijk en volgde de opleiding tot yoga en mindfulness docente. Vanuit deze unieke mix van wetenschappelijke, psychologische, filosofische en spirituele kennis en ervaring ontwikkelde ik een eigen integratieve, holistische aanpak om burn-out en stress gerelateerde klachten te voorkomen en behandelen en mensen te helpen hun leven blijvend te transformeren. Sinds 2019 pas ik deze aanpak in mijn eigen praktijk toe, zowel online als face to face. Ook leidde ”leven vanuit mijn hart” me naar Curacao waar ik 1,5 jaar met veel plezier gewoond heb.

Waarom je naast mijn succesvolle methode ook met mij wilt werken: Het is mijn kracht om binnen no-time helderheid te creëren over je situatie en wat er voor nodig is om eruit te komen (niet aanpappen maar aanpakken en geen onnodig lange trajecten). Ik heb een fijne, rustige energie, een goede dosis humor, ben betrokken en heb een positieve, probleemoplossende Yes you can! mindset. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en voelen zich gehoord en begrepen. En ook niet onbelangrijk: I practice what I preach, dus ik weet niet alleen waar ik het over heb maar leef het zelf ook.

Wil jij ook van die innerlijke onrust af? Is het tijd om naar jouw wake-up call te luisteren of wil jij het roer omgooien?
Ik help je herstellen van je klachten en jouw droomleven realiseren.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Maak hier een afspraak voor een gratis inzichtsessie