Ik ben er om je te helpen!

Wil jij definitief afscheid nemen van stress of een burn-out? Deelnemen aan een Yogales of Mindfulness cursus? Of wil je stress en burn-out gerelateerde klachten binnen je bedrijf voorkomen of verminderen?

Neem contact met me op voor meer informatie of het plannen van een gratis inzichtsessie.

Stuur een mailtje

Wanneer jij het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

info@demindcompany.nl

Bel of app mij

Heb je een vraag, opmerking of een idee? Wil je meer informatie over mijn praktijk, werkwijze of over mij? Bel of app dan gerust!

+316 311 76 465

Ik wil een gratis inzichtsessie!

Ben jij benieuwd of wij een match zijn en hoe jouw getransformeerde leven eruit zal zien? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een sessie in te plannen.

In een gratis inzichtsessie:

  • Creëren we overzicht over jouw situatie, klachten en uitdagingen.
  • Maken we jouw doelen en dromen concreet.
  • Krijg je inzicht in de stappen die je moet zetten om jouw leven te transformeren.
  • Kijken we welk pad voor jou het beste is.
  • Hopelijk mag en kan ik jou op jouw herstel en transformatiepad begeleiden.
    Voel ik iets anders, dan zal ik dat ook eerlijk zeggen.

Voor wie? 

Ik werk met vrouwen die vanuit al hun vezels voelen dat ze klaar zijn voor verandering en transformatie in hun leven.
Het ’transformatie vuur’ in hen brandt en kan niet meer gedoofd worden.
Ze willen afscheid nemen van stress en weer zelf aan het roer staan: leven in plaats van geleefd worden en vanuit hun kracht en hart beslissingen durven nemen.

Vaak hebben deze vrouwen al allerlei dingen geprobeerd om hun klachten te verminderen en hun leven te transformeren maar zonder resultaat. Het effect van de coaching, lessen of cursussen was maar tijdelijk. De oorzaak hiervan is dat er op oppervlakkige lagen verandering plaatsgevonden heeft maar het werk aan de diepere lagen is blijven liggen.
In mijn werk ga ik met met je naar die kern toe want alleen vanuit veranderingen op dat niveau is blijvende transformatie mogelijk. Dat betekent dat je ervoor open moet staan om jezelf echt in de spiegel aan te kijken en je leven kritisch onder de loep te nemen. Je moet bereid zijn uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen. Samen pellen we de lagen af en komen we uit bij jouw kern van waaruit je jouw authentieke, vrije leven kunt gaan leiden.